Knallrött!

Jag vill bli riktigt jävla rödhårig till sommarn! Får se om ja har tålamodet och kvaliten på håret som behövs.. Blir ju ett besök hos frissan i framtiden :) Efter att ha varit svart hårig i flera år tar ju fan inte blekmedlet på mitt hår när ja gör de hemma.. Så frissan fåre bli framöver!


Kommentarer
Postat av: frida

Åhhh!! Jag älskat rött hår, älskar när jag hade precis "ariel-rött" haaha :) Men tyvärr så är de ju sant att de sliter på håret. Topparna blir oftast rosa bara inom några veckor. Jag fick nog färga 1-2 gånger i månaden för att de skulle hållas fint. Men då hade jag också vart svarthårig innan och blekt de till någon ful gulnyans innan jag färgade över de till rött. Sen när man vart röd i några månader så biter ju färgen in mer i topparna också, men för mig blev de alltid lite ljusare bara efter några veckor :/ så de är dyrt och slitsamt, men otroligt snyggt!! Tror att du skulle passa jätte bra i rött! :)

2012-01-05 @ 22:38:36
URL: http://frokenfridalarsson.blogspot.com
Postat av: Frida

Sv: Ja de är helt klart värt ett försök, sen går de ju alltid färga över igen om man känner att de är för mycket bök med röd hårfärg :)

Ja, nu är de nära!! 15 dagar till BF och max 28 dagar till igångsättning! Nu börjar de pirra i kroppen och man letar efter tecken varje dag!! Trots att jag haft förvärkar i flera veckor så verkar ungen inte vilja titta ut än! Är lycklig bara jag slipper bli igångsatt, men ut kommer hon ju, de vet man ju med all säkerhet :) men de är inte långt kvar för er heller ju!! Spännande!! :)

2012-01-06 @ 00:20:24
URL: http://frokenfridalarsson.blogspot.com
Postat av: Linda

Redheads have more fun! Det kan jag lova dig ;)

2012-01-07 @ 15:04:05
URL: http://lindaoit.blogspot.com
Postat av: Linda

Ja tror dej ;) hahaa

2012-01-07 @ 18:19:25
URL: http://lindacarlstroom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:
"
Kommentar:

Trackback
RSS 2.0