God kväll.

Jaha.. Ligger i sängen och inväntar John blund! Känner att han är nära men inte riktigt här än. Har nästan noll koll på veckodagarna nu mera.. Fredag imorn! Härligt men för min del är de nästan lite fredag hela veckan. Va me christoffers syster o hennes äldsta tös på skridsko skolan tidigare idag. Härligt o se dom små röra sej så! O bättre o bättre blir man ju för varje träning. Men ja är inte avundsjuk på o knyta skridskor o greja.. De hoppas ja att jag slipper i framtiden:)

När vi skulle gå mot bilen fick ja verkligen den där ilande känslan allra längst ber i magen o den höll i sej så att ja till o me började bli fundersam över vad som skulle ske här näst faktiskt! Svårt o förklara men de känns lite som om han "gräver" sej ut.. Haha. O man känner de bara oftare för var dag och som han har rört sej idag! Guud, alfons lyckades nu verkligen känna honom. (trots snart 4 år o förstår inte så mycket) men han blev riktigt knuffad! Häftigt! Undrar så när de kommer ske egentligen.. När han vill komma ut. Ja börjar bli orolig över att magen ska brista! Nått kommer säkert synas sen men hoppas på så lindrigt som möjligt..

På tal om slempropp.. Ni läsare som fött barn, märkte ni när den gick?! Ja kollar efter tecken varje dag typ men en del säger att de inte är säkert man upptäcker att den gått.. Har ni någon erfarenhet av de? Mest nyfiken:)

Nä nu kom john blund! Blundar mellan raderna.. Haha. Hörs imorn! Nattinatt:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:
"
Kommentar:

Trackback
RSS 2.0