Keep on talking!

Haha de är så kul o höra bakvägen hur folk intresserar sej av mej o framför allt pratar om mej o har alla möjliga ideer! Sant eller falskt? De får väl tiden utvisa i så fall :) Grunna vidare ni de är bara kul, o att just DU intresserar sej så har ja svårt o fatta.. En som knappt pratar med mej! Nu ska ja fara till jobbet :)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Hej! Råkade ramla in på din blogg när jag googlade nåt annat och kunde inte låta bli att kika runt lite. Gillar verkligen din stil och din son är ju super cute! Intressant blogg helt enkelt. Och visst är det jobbigt med folk som snackar om saker dom inte vet något om. Keep up the good work! xoxo Sarah

2011-06-14 @ 11:03:52
Postat av: Rocka'chic

Nämen tack! Dock ska ja tillägga att de är sambons son o inte min, man kan väl kalla de bonus grabb ;) nja ja finner de inte så jobbigt faktiskt, innebär ju bara att man roar folk som inte har nått vettigare för sej o visar intresse för någon som man samtidigt tycker illa om.. Kallas det hat-kärlek kanske?! Får vi hoppas att du finner den intressant k fortsättningen också :) ha en toppem dag sarah!

2011-06-14 @ 11:38:25
URL: http://lindacarlstroom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:
"
Kommentar:

Trackback
RSS 2.0